AYDIN / EFELER - Ilıcabaşı Ortaokulu

MY NAME IS LEADER

Aydın Efeler Ilıcabaşı Ortaokulu öğrencileri okulumuz İngilizce öğretmeni Sevil Günaydın'ın liderliğinde yürütmüş oldukları eTwinning projesi 'My Name Is Leader' ile çeşitli etkinlikler yaparak eğleniyorlar. 5 farklı ülkede eşzamanlı yürütülen bu proje ile öğrencilerimize liderlik becerilerini vermeyi hedefliyoruz. Problem çözmeyi, empati kurabilmeyi, etkili iletişimi, planlamayı, kişilere sorumluluk vermeyi, motive etmeyi, karar vermeyi ve iş birliği yapabilmeyi öğrenecek olan öğrencilerimiz yöneticiliğe ilk adımı bu proje sayesinde atacak ve oldukça eğleneceklerdir. Öğrencilerimiz; aileyi, okulu, sporu, sinemayı, mahkeme salonunu, kendi şirketini ve kendi ülkesini yönetmeyi öğreneceklerdir. Öğrencilerimize; sen olsaydın sorusunu sorarak gerçek hayattan kişilerle bir araya gelip deneyimlerinden yararlanarak, farklı ülkelerden arkadaşlar edinip dilleri ve sosyal çevreleri hakkında bilgi edinmelerini sağlayarak teknolojinin bizi yakınlaştırması ile kültür alışverişinde bulunacağız.

İÇERİKLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın: 11.02.2022 - Güncelleme: 19.01.2023 14:07 - Görüntülenme: 188